22.06.2015. godine u Beogradu je u organizaciji Centra za sprečavanje nesreća – CSN održana jednodnevna obuka za Upravljanje prostorima za igru dece.

Obuku je pohađalo i uspešno završilo 12 polaznika iz Beograda, Kruševca, Čačka, Valjeva i Vrbasa.

Polaznici obuke,ovoga puta, bili su diplomirani inženjeri arhitekture, građevine i pejzažne arhitekture, među kojima je bilo i direktora javnih preduzeća i projektnih biroa.

Ističući posvećenost, liderstvo, ali pre svega odgovornost kada je u pitanju bezbednost prostora za igru dece, posebno smo ohrabreni činjenicom da je među polaznicima bila i direktorka JKP “Gradsko zelenilo” Čačak, gospođa Jasminka Lazić.

Posle svečane dodele sertifikata o završenom stručnom usavršavanju, kandidati su uz koktel nastavili druženje komentarišuću problematilu sa kojom se svakodnevno sreću tokom svog rada, a koja se odnosi na bezbednost dece na prostorima za igru.

Iako je obuka ove vrste po prvi put organizovana u Srbiji, pored zadovoljstva odzivom i samom realizacijom stručnog usavrašavanja, drago nam je da su i kandidati kroz evaluaciju stručnog usavršavanja, ovu obuku ocenili najvišom ocenom.

Od pristiglih komentara izdvajamo:

“Sve pohvale za organizaciju i kvalitet obuke. Bilo je zadovoljstvo provesti dan i razmeniti iskustva i saznanja sa svima Vama”.
– Slađana Milosavljević d.i.p.a. Kota S.

“Mislim da su organizatori bili na visini zadatka. Bilo je vrlo zanimljivo i pre svega korisno”.
– Anđelka Jevtović d.i.p.a. Srbijašume.